Sofia Backlund

Snösnö och mera SNÖ
Nu har snökaoset de lovat kommit iaf häruppe har de snart typ kommit 2dm och mer lär de ju bli.
Var och tränade i går vilket gick lite såhär:
Började med att Maja hade "lite" överskotts energi när vi gick upp till transporten så hon sprang ut på lägdan med mej hängande efter i grimskaftet bestämde mej för att leka stålkvinnan och inte släppa henne utan att hon ist skulle få släpa mej tills hon stannade men de var bara de att hon slet av grimskaftet!
Å vips så hade jag en lös ponny som ville passa på att visa hur kul det var att vara fri som en fågel och visa hur fort hon kan springa....jag började ju mitt försök att springa i kapp henne(ja.jag vet väldigt smart idé va?!)och efter inte så lång stund börjar hon springa mot vägen och mitt hjärta höll på att stanna blev livrädd och skrek allt jag hade plötsligt på en endaste gång tvärstannar hon och vänder sej om,tittar på mej sen sätter hon av i full fart mot mej och jag kunde andas ut...hade då under tiden fått Signe att börja gå med Sivan till transporten medans jag kunde springa efter ett nytt grimskaft när jag kommer upp igen är Sivan lastad och Maja står uppepå våran kulle vid vägen dit jag får komma och hämta henne och hon ser ut som världens snällaste oskyldiga lilla ponny!! Suck!
Vi hade då båda fått en rejäl uppvärmning....
Väl nere på Timrå satt jag upp vad gör Tokern dårå,jo testade att gå på 3 ben!Vilket gjorde att hon gick ner på framknäna jag blev livrädd att hon blivit halt efter våran skoning av tappskon,hoppade genast av och fick springa med henne fram & tillbaka men då syndes ingenting....satt upp igen och ingenting märktes längre!Så vad hon höll på med äre ingen som vet.
Resten av träningen gick bra och vi körde mcyket lydnad.nåt Maja verkligen behöver!
De var min Tisdag de.
I dag har jag haft en skön slapp kortdag,Majsen skulle egentligen till vetrinären idag men de avbokades pg.a snökaoset.
De är väl inget direkt fel på henne utan hon ska bara vaccineras,dra ut vargtänderna och kollas i genom.
Fick våra klasskläder i går vilka alla var jättenöjda med jättemysiga att ta på sej nu i snön,slänger in en bild på dom.
Nu vart de ett långt inlägg men hoppas att ni orkade =)