Sofia Backlund

En solig helg smälter nya erfarenheter

Började på ett inlägg i går men de blev aldrig klart sä de blir ett nu istället.
Avslutade igår praktikvecka 4 med en utvecklingsdag och en promenad hem genom stan. Solen sken och med jämna mellanrum gick jag genom hav med löv. Hösten är bra fin 🍁 En stund som fick mig att smälta alla intryck från denna VFU så långt. Har haft turen att ha fått väldigt bra praktikplatser alla tre gångerna men denna är nog vassast. Denna kommer jag inte endast lämna praktiken med nya pedagogiska erfarenheter och lärdomar till min blivande yrkesroll utan med så mycket mer också. Berörd utav livets alla öden, mer medveten om vad som sker men inte syns och lite mer besluten om hur jag vill vara som medmänniska. Dessa veckor kommer bevaras länge, länge i mitt minne ❤️

Igår kväll hade vi fredagsmys hos Anna med mat från apa sen gotta framför idol. Mycket trevligt och välbehövligt.

Här hemma hade Signe som är hemma på höstlov huserat med kompisar. Måste säga att de kändes lite smått konstigt när jag skjutsade ner Signe och Christina på krogen. Dom som nyss härjade hemma som små, nu är det dem som är ute på stan och härjar. Så kul att fortfarande se den tillsammans.

Idag har jag än sålänge haft en lugn mys och pluggförmiddag i mjukiskläder. En bättre lugnare lördag. Nu ska dock stallkläderna på för nya äventyr.

Kram och ha en fin helg allesammans!