Sofia Backlund

Livets karusell
Många längtar till helgen för att få ta det lugnt och vila upp sig. Men jag har aldrig riktigt förstått det där för många av mina helger innehåller ett lika späckat schema och samma tempo som under veckorna. 
Jag är nu i halvvägs igenom ännu en helg och jag är sjukligt trött. 

Igår firade vi vår chef med god mat, skratt, lek och bus. Roligkväll i goda kollegors lag 

Med några timmars sömn så klev vi i morse upp till tävlingsmorgon. Efter ett sent beslut så var det till slut Aramiz som fick åka och skutta en runda för skojs skull. Å roligt såg han ut och hade, likaså Signe som snyggt styrde runt en felfri runda. Så kul att få känna på tävlingsstämningen igen efter vinteruppehållet, träffa alla människor, se fina rundor samt att få känna av lite tävlingsnerver. Det enda som var mindre kul att vi vaknade till -21 och det mesta på släpet fick slås lös. Det är dessa stunder man börjar att ifrågasätta sitt val av sort men så skulle jag helst inte vilja byta ut det mot nåt annat alls i världen. 



Vi kom sedan hem till ett strålande väder och jag knöt på mig springskorna för en prommis som delvis blev till en joggingtur. Sakta men säkert är jag igång vilket känns väldigt härligt! 

Ikväll har vi varit på 101årskalas med stora fina släkten. Väldigt trevlig trots att jag var ganska trött. Så ikväll var det ganska skönt att åka hem tidigare med två små pinglor. 

Som sagt har tröttheten slagit till riktigt och jag ska snart slumra till lite. Med tröttheten ikväll följde en hel del tankar, saknad och funderingar. Så många frågor men alldeles för få svar.. 

Hoppas att ni har en fin helg!