Sofia Backlund

När tankarna tar över
Dagar som dessa som verkligen blir helt annorlunda och lite lätt kaotiska kan få mig att undra om jag verkligen är helt hundra.. Blev en lång och hektisk jobbdag som varvats med fix inför morgondagen. 

Det i kombination med lite sömn natten som var efter en kväll på Hällesjö gör mig till något som liknar en gammal leksak som man skruvat upp i ryggen. Sedan med tanke på att morgondagen innehåller en 25-årsfest efter jobbet så borde jag sovit vid det här laget men har inte hunnit varva ner min överspeedade kropp än. 

En annan sak som kommit över mig är ju att det är en himla tur att jag egentligen är en riktig kvällstrött människa och inte är uppe på nätterna. För då skulle min lilla hjärna sprängas av tankar och funderingar som snurrar runt, runt. 

En sak som har bidragit till många tankar och  funderingar är jobbet. Jag kan nu tala om att det sedan förra veckan är helt klart att jag till hösten kommer att jobba på Sättna. Av olika plötsliga anledningar så behövdes jag på Sättna istället för Kovland. Jag ska vara helt ärlig med att det i första sekund kändes helt galet och väldigt tråkigt. Men nu efter några veckor så har det fått smälta och det börjar kännas spännande. Jag har haft två superfina och fantastiska år på Kovland och jag har hela huset att tacka för en underbar start in i detta yrke. Även fast jag väldigt gärna skulle ha stannat kvar och fortsatt så är det samtidigt kul med utmaningar och nya prövningar. Jag får nu chansen att kliva in i ett nytt steg på vägen mot detta yrke, möta nya barn på ett ställe som på ett sätt är väldigt känt men barnmässigt sett numera nytt ställe för mig. Nu ska jag jobba en dag till innan jag tar en veckas semester, sedan startar vi igång terminen med en spännande känsla!