Sofia Backlund

Mellan skolböcker och startlistor
Tjoho vad dagarna går snabbt när man har roligt! Både gårdagens och dagens skoldagar i Härnösand har försvunnit väldigt snabbt. Gjorde min första redovisning i dag oxå, godkänd och med bra kritik så kan jag inte vara annat än nöjd, bara att fortsätta likadant i morgon när nästa examinationstillfälle står på schemat. Vad gör jag annars då än att spendera mina dagar i Härnösand? Såklart pluggar och ponnystöttar! Har ikväll lagat mat, fixat stallet för att Signe skulle hinna med kvällens ponnier, pluggat några timmar och sedan fortsatt att försöka få alla ponnymammor nöjda inför helgens tävlingsbravader! 
Som ni hör är denna vecka fullproppad till bredden och ännu lite till men det är bara roliga saker så jag klagar inte.

För ponnierna ser det nu ut så de rids inför helgens tävlingar och det ser bra ut. Queen har vi ju fått lagt in ett oväntat och tillfälligt inslag utav hundträning på efter en fruktansvärd onödig incident förra veckan, men nu verkar hon släppt det traumat och ska i morgon få hoppträna. Vilket ska bli fantastiskt kul att se hur taggad hon är! 

Till helgen har Signe alltså de hon gör med 3 ponnier till start och det får den övriga familjen sköta denna gång! Om jag nu klarar av att släppa hela den kontrollen, tveksamt men till större delar i alla fall. Jag gör ju i denna tävling debut som tävlingsledare, spännande och lärorikt! 

Nu tack och godnatt från en trött student :)