Sofia Backlund

Pusslet är helt igen
Hej igen kära blogg! Även fast det under denna höst har blivit mindre skrivet här än någonsin så är det lika skönt varje gång att ha någonstans att skriva av sig.  

Nu har snart även hela november svischat förbi i en rasande fart och i morgon är det första advent. Senaste veckan fram tills i går har bestått utav frost och minusgrader så förhoppningen om att få se lite snö på marken hann infinna sig. Men icke, då det sedan igår har varit allt för många plus grader och regn. Med det försvinner en stor del av julkänslan. Men vi fortsätter att hoppas att snön snart lägger sig. 

I veckan kom äntligen ett besked som lättade en del stora stenar ifrån mig. Största lättnaden låg i vetskapen över att veta hur det faktiskt blir nästa termin och att slippa våndan över att fundera och grubbla över hur det kan komma att bli. Från och med januari är jag tillbaka på Kovland med mina gamla kollegor och barn, där jag känner mig som mest hemma och det ska bli riktigt roligt! Detta blandas med ett litet vemod att lämna det jag precis har hunnit komma in i och känslan av att känna mig som en jojo är påtaglig emellanåt. 

Så det var med en positiv känsla jag i torsdag tog helg då jag och mamsen åkte ner till Uppsala. Vi har träffat stor kusin Helena med familj, spenderat Black Friday på Mall of scandinavia, njutit av stämningen på friends samt i morse hämtat hem liten från Arlanda. Men mer om det tänkte jag ta i ett eget inlägg.

Nu är hon alltså hemma igen, vår fina lillasyster som precis lämnat sitt livs äventyr. Efter 4 veckor borta så har vi ikväll återförenats vid middagsbordet. Så många nya erfarenheter att dela med sig av! 

Nu ska jag försöka sova bort en ond hals samt att ta igen lite sömn. Ska försöka med att skriva lite i morgon, godnatt så länge! 
Inte nog med glädjen över att ha henne hemma igen så kom hon med fina presenter också 😍