Sofia Backlund

Smile like you´ve never cried, fight like you´ve never lost, love like you´ve never been hurt and live like you´ll die tomorrow
Torsdag och snart helg igen, veckorna går verkligen sjukt fort.  Nu hade ju denna arbetsvecka endast 4 dagar men ändå det var ju nyss helg, blir ju även ny månad i morrn och även det känns minst sagt konstigt att det redan är November! Var ju nyss sommar med sol, värme, bad, shorts och linnen, hua till veckan börjar vi öva på lucia sånger på jobbet..men även det har ju sin tid och charm.
 
Annars rullar liksom det nya livet på och jag har nästan glömt bort hur de tidigare höstarna i skolbänken varit. 
 
I morgon är det öppning som gäller och sedan lite dagen-innan-tävling-pyssel med systeryster för på Lördag åker vi till Timrå för säsongens sista tävling innan Aramizen får en mycket välförtjänt vila. I morgon står även en annan nervös men spännande sak på schemat som ni får höra om i morrn när vi har fått sett hur det gått, ber er bara hålla tummarna lite extra åt oss i morrn..;)
 
Nu blir det lite tv med Gunde Svan då hans program förra veckan var riktigt bra, så ha en fortsatt bra kväll så hörs vi snart igen!