Sofia Backlund

Tredje dagen sjukling
Som rubriken lyder är det tredje dagen jag är hemma och är sjuk,uttråkningen börjar komma på riktigt!
Men redan i helgen så hade jkag och mamma bestämt att vi skulle enn sväng på Equeen i dag fast tanken var att det skulle bli när jag kom tillbaka från tältningen i Njurunda.
Så även fast jag aldrig varit så opepp på att åka till stan så gjorde jag en kraftsamling och gjorde det eftersom jag visste vad vi skulle göra på Equeen.
Jag har hur länge som helst tittat och suktat efter John Whitaker hjälmen och nu när jag jobbade i sommar bestämde jag mej för att jag skulle köpa den.
Så sagt och gjort provade jag ut den och köpte en väska till, en bit längre in i butiken hängde Jw schabraken i sammet för erbjudande pris! Jag som aldrig köper något dyrare eller något jag verkligen inte behöver, var lika snål i dag men mamma visste hur mycket jag tycker om dom så med lite övertalning så hade jag även köpt ett sånt ;)
Dagens inköp hör verkligen inte till vanligheten men jag kände att jag unnade mej det i dag :)
Sprang in på skolan och hämtade matteboken, somnade på vägen ut till Birsta där vi fixade en present åt kusin sen åkte vi äntligen hem enligt mej, typ helt slut...Illa!
Är lite bättre i dag men långt ifrån bra och hade det inte varit för att Equeen lockade så hade jag med största glädje stannat kvar hemma i sängen hela dagen.
Nu blir det mys framför tvn med mamma resten av kvällen :)