Sofia Backlund

En kaotiskt strulig dag!
För den som vill ha sig ett riktigt gott skratt rekomenderar jag att läsa om min minst sagt kaotiska dag!
Fast egentligen är det väl lika bra att kalla det för ett kaotisktdygn för det hela började egentligen direkt när jag kom hem i år kväll. Började direkt med att plugga de sista repetitionsfaserna som inte ville vara på min sida och det hela slutade med att jag satt och plugga tills ja bröt i hop av panik,ångest och trötthet. Hade det inte varit för världens bästa mamma som kom och satte sig och fick mig att rycka upp mig hade jag aldrig klarat de faser som skulle göras men nu gjorde jag det om så klockan var 2 på natten när jag till slut kröp ner under täcket och ställde väckaren till 3 timmars sömn..
Klev upp 5, sov hela vägen ner till stan nästan förutom den stund jag skulle dubbelkolla tiden för provet och insåg att jag även hade körlektion i dag, vips så var ju den dagens planering kraschad! Aja efter att väckt Signe och fått henne att packa träningssakerna så hade vi lyckats pussla i hop dagen ändå tyckte vi. Väl nere i stan pluggade jag uppe på pappas jobb innan han skjutsade ner mig på trafikverket. När jag nervös klivit ur bilen och pappa åkt insåg jag att jag inte hade mobilen med, tänkte att den blivit kvar i bilen och sköt undan det bekymret för stunden. Väl dags för själva provet gick det otroligt bra och jag blev tack och lov och lite till Godkänd!! Kan säga att det var ett berg av stenar som föll av mig i det ögonblicket. Klar med provet gick jag glatt därifrån lycklig över att ha det gjort och åkte ut till bergsåker för att sova nån timme i väntan på körlektionen. Kom även på planen att jag skulle ringa pappa därifrån för att bestämma vart vi skulle mötas så jag kunde få mobilen men den planen sprack ju när jag kom dit och kom på att dom inte har hemtelefon längre.. Sov typ en timme innan jag åkte in lite tidigare för att se om jag kunde få tag på en telefon att låna. Lyckades till slut springa på en tremänning jag fick låna telefon av och kunde få tag på pappa som var minst sagt fundersam över vad jag gjort och hållit hus? Å mest intresserad av hur min mobil kunde vara på polisstationen??!
Då fick jag alltså vackert inse att mobilen inte blivit kvar i bilen när jag klev ur på morgonen utan troligvis ramlat ur.. Sprang bort på polisstation med en knappt halvtimme kvar till lektion för att ta en kö lapp med siffror hundra nummer bort och massor med människor framför mig, insåg till slut att jag inte skulle hinna och fick istället springa bort till körskolan. Gick faktiskt väldigt bra att köra vilket kändes super!! Efter det var det bara att än en gång bege sig bort till polistationen för att denna gång verkligen få med sig mobilen tillbaka, efter att stått i kö på fel ställe för godsutlämning hamnade jag på rätt plats och fick milt sagt kriga för att få tillbaka min kära älskling!
När jag väl gick ut därifrån slappnade jag av,kände mig nöjd över att klarat teoriprovet, var så otroligt tacksam över hur snälla människor det finns och bara skrattade över hur strulig dagen varit!
Tog en lång promenad runt Bergsåker innan träningen för att skingra tankar och lugna ner mig och det gjorde bara gott, träningen gick helt okej eller väldigt bra om jag ska vara ärlig. Nu har jag ätit middagen och ska faktiskt sova, för jag lovar jag kommer inte ha något problem med att somna i kväll!!