Sofia Backlund

Mitt år 2013 i bilder och ord
Året börjar lida mot sitt slut och det är dags att börja summera året som gått, se tillbaka på alla stunder lyckliga som sorgliga, ta med sig det positiva och minnas det som är värt att minnas. Se hur många erfarenheter rikare man blivit över det prövningar man ställts för. 
 
Ett år som för min del varit väldigt uppdelat, först en halva där allt var så fruktansvärt bra! Allt flöt på ena roliga grejen efter den andra och med studenten som kronan på verket medans hösten bjudit på mera motgångar och uppförsbackar. Men så är livet motgång föder framgång och att ta sig igenom dessa motgångar gör en bara starkare hur tungt det än är, och en sak jag kan säga efter denna hösten är att det blir till slut bättre, man kommer alltid till en vändpunkt, om jag är där riktigt än vet jag inte men väldigt nära i alla fall!
  Precis som jag tar med mig studenten som en av det största sakerna från 2013 så är avskedet till Majsen den andra för händelsen som satt avtryck under detta år för hur gärna jag än skulle önska att jag fick skriva att ytterligare ett år med henne har gått så har sista punkten nu skrivits på den sagan..
 
 
 
Året började som alltid med Januari och startskottet kan man säga även det var som vanligt med min födelsedag. 19 år gammal, ett år åldre och ännu ett år klokare, eller hur det nu var!
 
Vi fick ett bakslag när det gällde Majsen som blivit friskförklarad i December, efter en hoppträning kunde vi konstatera att hon var halt igen och vi fick behandla henne i båda bakknän en gång till..
 
Studentfesterna drog i gång på riktigt och det var 150-dagars på Oscars, en trevlig kväll med en hel del nya bekantskaper.
 
Studentmössan kom och plötsligt kändes allt mycket närmare och verkligare!
 
Vi hade friluftsdag med en resa till vemdalen, en dag som bjöd på sol och fin skidåkning
 
 
Vi gick sedan in Februari som bjöd på en mycket spontan men sjukt rolig helg i Storhogna/Vemdalen, så mycket tok och så många skratt, blev en helg som gav energi för lång tid framöver!
 
 
 
 
 Majsen behandlades ännu en gång för att sedan få sättas i gång och promenaderna byttes så sakta emot lugna skritturer
 
Vintern gick in i mars som bjöd på fina soliga vinterdagar med varierande sällskap och aktiviteter!
 
 
Näst på tur i studentkalendern stod 100-dagars vilket var en mycket rolig tillställning även det! Vad kan det annars bli med alla dessa roliga människor??
 
Vi hade en halv dag med skolan ute på färsta vilket var väldigt kul att se andra på ett ställe där jag själv känner mig så hemma!
 
 
 
 
Sedan efter 4 hela år lyckades jag äntligen jag fick upp min kära mamma i sadeln, ni kan ju bara gissa vem av oss som tyckte det var roligast!
 
 
Påskhelgen innehöll alltifrån fina dagar ute solen, ponnytävlingar, trevliga kvällar och en kull kattungar!